ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 15 червня 2017 року                                                     № 423

 

 

 

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи позитивні висновки органів, що здійснюють контроль за використанням і охороною земель, клопотання приватного підприємства «Будімідж»:

 1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватному підприємству «Будімідж» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами, за рахунок земель запасу промисловості на території Дзигівської сільської ради Ямпільського району.

 2. Надати в оренду приватному підприємству «Будімідж» строком на 5 років земельну ділянку площею 0,8849 га, з кадастровим номером 0525682200:03:001:0695, за рахунок земель промисловості на території Дзигівської сільської ради Ямпільського району Вінницької області, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами.

 3. Доручити Ямпільській райдержадміністрації (Вдовцов М.М.) укласти договір оренди земельної ділянки з приватним підприємством «Будімідж» з орендною платою в розмірі 5 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 4. Зобов'язати приватне підприємство «Будімідж»:

 1) виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

 2) здійснити державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою в установленому законом порядку;

 3) після відпрацювання площ повернути відновлену земельну ділянку згідно із затвердженим відповідним робочим проектом землеустрою у встановлені строки.

 5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

 6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Перший заступник голови

    облдержадміністрації                                                                  

А.ГИЖКО