ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 15 червня 2017 року                                                     № 424

 

 

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності (номер запису про право власності 20743579) та клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Грін Електра»:

 1. Надати в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «Грін Електра» строком на 25 років земельну ділянку площею 18,1781 га з кадастровим номером 0522688200:01:000:0559 на території Яришівської сільської ради Могилів-Подільського району, за межами населеного пункту за рахунок земель запасу промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення для розміщення, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій – електростанції з використанням енергії сонця.

 2. Уповноважити Могилів-Подільську райдержадміністрацію (Кита- сюк О.І.) укласти договір оренди земельної ділянки з товариством з обмеженою відповідальністю «Грін Електра» з орендною платою в розмірі 3% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 3. Відділу у Могилів-Подільському районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області внести зміни в земельно-облікові документи.

 4. Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Грін Електра» виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.

 5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

 6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Перший заступник голови

    облдержадміністрації                                                                  

А.ГИЖКО