ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 16 червня 2017 року                                                     № 428

 

 

 

Про відзначення на Вінниччині 21-ї річниці Конституції України

 

На виконання Указу Президента України від 20 квітня 2017 року № 111/2017 «Про відзначення 21-ї річниці Конституції України», відповідно до рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня», враховуючи важливе значення Основного Закону України у розбудові демократичної, незалежної держави:

 1. Утворити організаційний комітет з підготовки та відзначення на Вінниччині 21-ї річниці Конституції України у складі згідно із додатком 1 та затвердити відповідні заходи (далі – Заходи), що додаються.

 2. Нагородити Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради з виплатою грошової винагороди представників громадськості області, які зробили вагомий внесок у захисті прав та свобод громадян, розбудову незалежної демократичної правової держави, згідно з додатком 2.

 3. Райдержадміністраціям, виконкомам міських рад міст обласного значення, структурним підрозділам облдержадміністрації забезпечити виконання Заходів, про що інформувати Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації до 03 липня 2017 року для подальшого узагальнення та інформування облдержадміністрації до 05 липня поточного року.

 4. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) профінансувати видатки, пов’язані з виплатою грошових винагород до Почесної грамоти облдержадміністрації та обласної  Ради  і  на  проведення  Заходів  коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші видатки, відповідно до кошторису.

 5. Управлінню культури і мистецтв облдержадміністрації (Городинський С.С.) профінансувати видатки з проведення Заходів коштом, передбаченим в обласному  бюджеті на інші культурно-освітні заходи та заклади, згідно з кошторисом.

 6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Івасюка І.Д.

 

Перший заступник голови  обласної

          державної адміністрації                                                       

А. ГИЖКО

 

Doro 428