ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 21 червня 2017 року                                                     № 431

 

 

Про затвердження плану заходів з впровадження та реалізації

в області проекту «Гендерне бюджетування в Україні»

 

Відповідно до статей 18, 22, 23 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 12 Закону України «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків», з метою подальшого впровадження в області проекту «Гендерне бюджетування в Україні», реалізація якого проводиться в рамках співпраці з Урядом Королівства Швеція у сфері фінансового та технічного співробітництва і відповідно до угоди між Міністерством фінансів України та Шведським агентством міжнародного розвитку (SIDA):

 1. Затвердити план заходів з впровадження та реалізації в області проекту «Гендерне бюджетування в Україні» (далі – План заходів), що додається.

 2. Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації (Грабович Л.О.):

 1) забезпечити в межах компетенції виконання Плану заходів у визначені терміни;

 2) про стан виконання Плану заходів інформувати Департамент фінансів облдержадміністрації до 10 жовтня 2017 року та надалі щоквартально до 10 числа місяця, наступного за звітним періодом.

 3. Департаменту фінансів облдержадміністрації спільно з робочою групою з впровадження та реалізації в області проекту «Гендерне бюджетування в Україні» в галузі охорони здоров’я забезпечити загальну координацію виконання Плану заходів.

 4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Івасюка І.Д.

 

 

Перший заступник голови  обласної

          державної адміністрації                                                       

А. ГИЖКО

 

Doro 431