ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 15 серпня 2017 року                                                     № 580

 

Деякі питання розгляду проектів тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання

         Відповідно до законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про житлово - комунальні послуги»,  «Про теплопостачання», постанови Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» (із змінами) та рішення 23 сесії обласної Ради 3 скликання від 12.10.2001р. № 483 «Про управління об’єктами спільної власності територіальних громад області»:

 

  1. Рекомендувати КП «Вінницяоблтеплоенерго» до внесення на розгляд сесії обласної Ради проекту рішення щодо затвердження тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання, надавати Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації розрахунки та підтвердні документи щодо економічного обґрунтування вищевказаних тарифів.

 

  1. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації (Мережко В.М) здійснювати аналіз економічного обґрунтування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання.

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                           В. КОРОВІЙ