ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 10  жовтня 2017 року                                                   № 698

 

 

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання публічного акціонерного товариства «Вінницяобленерго»:

 1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду публічному акціонерному товариству «Вінницяобленерго» для розміщення, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії на території Брацлавської селищної ради Немирівського району.

 2. Надати в оренду публічному акціонерному товариству «Вінницяобленерго» строком на 10 років земельну ділянку площею 0,76 га з кадастровим номером 0523055300:01:001:0144 за рахунок земель промисло-вості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Брацлавської селищної ради Немирівського району, за межами населеного пункту, для розміщення, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії (ПС 110/10 кВ «Брацлав»).

 3. Уповноважити Немирівську райдержадміністрацію (Погоре- люк Ю.М.) укласти з публічним акціонерним товариством «Вінницяобл-енерго» договір оренди землі з орендною платою в розмірі 5% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 4. Зобов’язати публічне акціонерне товариство «Вінницяобленерго»:

 1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

 2) здійснити державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою в установленому законом порядку.

 5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

 6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                          

 В. КОРОВІЙ