ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

  

від 10  жовтня 2017 року                                                   № 703

 

 

Про укладання договору оренди водного об’єкта

 

Відповідно до статей 17, 93, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, враховуючи розпорядження голови облдержадміністрації від 10 червня 2016 року № 438 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)» та клопотання громадянки Риженкової Ольги Станіславівни:

 1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки водного фонду в натурі (на місцевості) громадянці Риженковій Ользі Станіславівні для рибогосподарських потреб, яка знахо-диться за межами с. Олексіївка Копіївської сільської ради Іллінецького району.

 2. Надати громадянці Риженковій Ользі Станіславівні в оренду земельну ділянку водного фонду площею 0,6783 га, із кадастровим номером 0521283400:02:000:0265, на території Копіївської сільської ради Іллінецького району, за межами населеного пункту.

 3. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації (Ткачук М.Ф.) укласти договір оренди водного об’єкта з громадянкою Риженковою Ольгою Станіславівною, з річною орендною платою в розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки, терміном на 20 років, для рибогосподарських потреб.

 4. Уповноважити Іллінецьку райдержадміністрацію (Лисак А.Р.) на здійснення заходів щодо державної реєстрації за державою права власності на земельну ділянку, зазначену в пункті 2 цього розпорядження.

 5. Відділу в Іллінецькому районі Міжрайонного управління у Гайсин-ському та Іллінецькому районах Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

 6. 6. Громадянці Риженковій Ользі Станіславівні у 30-денний строк зареєструвати договір оренди водного об’єкту в установленому законо-давством порядком, після його підписання сторонами та погодження Державним агентством водних ресурсів України.

 7.7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

Голова обласної державної

        адміністрації                                                                          

В. КОРОВІЙ