ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 РОЗПОРЯДЖЕННЯ

  

від 22 грудня 2017 року                                                      № 917

 

 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки водного фонду в оренду

 

Відповідно до статей 17, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, враховуючи договір оренди гідротехнічної споруди від 26 травня 2009 року, зареєстрований в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 04 жовтня 2017 року № 22715161 та клопотання фермерського господарства «Агроросток»:

 1. Надати фермерському господарству «Агроросток» дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду в оренду, орієнтовною площею 12 га, на території Чагівської сільської ради Оратівського району, за межами населеного пункту, для рибогоспо-дарських потреб.

 2. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації (Ткачук М.Ф.) вжити заходів щодо розробки паспорта водного об’єкта та його погодження.

 3. Фермерському господарству «Агроросток»:

 1) замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки проектній організації, що володіє необхідним технічним і технологічним забезпеченням;

 2) при розробці проектно-кошторисної документації передбачити кошти на проведення проектних робіт та інших витрат, пов’язаних з наданням земельної ділянки;

 3) зареєструвати земельну ділянку водного фонду в Державному земельному кадастрі.

 4. Відведення земель провести в установленому порядку.

 5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

 Голова обласної державної

          адміністрації                                                                           

В. КОРОВІЙ