ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

  

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

  

від 22 грудня 2017 року                                                      № 920

 

 

Про укладання додаткової угоди до договору оренди водного обєкта

 

Відповідно до статей 17, 122, 123, 124 Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, статей 7, 30 Закону України «Про оренду землі», статей 651-654 Цивільного кодексу України, враховуючи клопотання фізичної особи-підприємця Письменного Віталія Петровича:

 1. Внести зміни до договору оренди водного об’єкта від 22 липня 2015 року № 521282600-1, право оренди якого зареєстровано в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 28 квітня 2016 року № 14422947, в частині, зміни орендаря з фізичної особи-підприємця Письменного Петра Лаврентійовича на фізичну особу-підприємця Письменного Віталія Петровича.

 2. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації (Ткачуку М.Ф.) укласти додаткову угоду до договору оренди водного об’єкта, зазначеного в пункті 1 цього розпорядження.

 3. Фізичній особі-підприємцю Письменному Віталію Петровичу в 30-денний строк зареєструвати додаткову угоду до договору оренди водного об’єкта в установленому законодавством порядком, після її підписання сторонами.

 4. Відділу в Іллінецькому районі Міжрайонного управління у Гайсинсь-кому та Іллінецькому районах Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

 5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                      

     В. КОРОВІЙ