ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

03 серпня 2018 року                               № 617

 

 

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання громадянина Гурського Олександра Івановича:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Стрижавської селищної ради Вінницького району.

2. Надати громадянину Гурському Олександру Івановичу в оренду строком на 10 років земельну ділянку площею 0,1000 га з кадастровим номером 0520655900:07:011:0001 під об’єктами нерухомого майна, що належать цій особі на праві власності, за рахунок земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Стрижавської селищної ради Вінницького району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

3. Уповноважити Вінницьку райдержадміністрацію (Демченко М.І.) укласти з громадянином Гурським Олександром Івановичем договір оренди землі з орендною платою в розмірі 5 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки протягом першого року оренди, на період реконструкції об’єкта нерухомого майна, з наступним збільшенням розміру орендної плати до 10 %.

4. Громадянину Гурському Олександру Івановичу:

1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

2) здійснити державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою в установленому законом порядку.

5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

 6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                          

В. КОРОВІЙ