ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

03 серпня 2018 року                                                            № 619

 

 

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання фізичної особи-підприємця Калашнікової Ганни Василівни:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Серебрійської сільської ради Бершадського району.

2. Надати фізичній особі-підприємцю Калашніковій Ганні Василівні в оренду строком на 10 років земельну ділянку площею 0,1000 га з кадастровим номером 0520484400:05:002:0187 під об’єктами нерухомого майна, що належать цій особі на праві власності, за рахунок земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Серебрійської сільської ради Бершадського району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

3. Уповноважити Бершадську райдержадміністрацію (Стефанцов І. В.) укласти з фізичною особою-підприємцем Калашніковою Ганною Василівною договір оренди землі з орендною платою в розмірі 12% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4. Фізичній особі-підприємцю Калашніковій Ганні Василівні:

1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

2) здійснити державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою в установленому законом порядку.

5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                         

  В. КОРОВІЙ