ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

06 серпня 2018 року                                                             № 623

 

 

 

Про підсумки соціально-економічного розвитку області

за перше півріччя 2018 року

 

Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», рішення колегії облдержадміністрації від 26 липня 2018 року та з метою реалізації у 2018 році в області пріоритетних завдань Стратегії збалансованого регіонального розвитку Вінницької області на період до 2020 року, затвердженої рішенням 38 сесії обласної Ради 6 скликання від 24 червня 2015 року № 893:

1. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації (Мережко В. М.), головам райдержадміністрацій, міським головам міст обласного значення, сільським, селищним, міським головам об’єднаних територіальних громад до кінця 2018 року активізувати діяльність робочих груп з питань забезпечення контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення, забезпечити здійснення моніторингу діяльності підприємств щодо порушення відповідного законодавства.

2. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації (Ткачук М. Ф.) спільно з Головним управлінням Держгеокадастру у Вінницькій області, Головним управлінням державної фіскальної служби України у Вінницькій області, головам райдержадміністрацій, міським головам міст обласного значення, сільським, селищним, міським головам об’єднаних територіальних громад до кінця 2018 року:

1) здійснити інвентаризацію земельних ділянок сільськогосподарського призначення та вжити заходів щодо виявлення тих, які використовуються без укладених договорів оренди землі;

2) провести роз’яснювальну роботу із сільськогосподарськими підприємствами щодо повноти відображення в бухгалтерському обліку реальних сум виплаченої орендної плати за земельні паї з відповідним оподаткуванням;

3) сприяти  своєчасному  виконанню договірних зобов’язань суб’єктами господарювання з виплати орендної плати за земельні паї.

3. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації (Ткачук М.Ф.) до кінця 2018 року вжити заходи щодо створення нових об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення, зокрема, ботанічних заказників: «Балин», «Рогатки», «Білі бліндажі» у Мурованокуриловецькому районі та виконанню низки робіт з розчистки та відновлення природних комплексів парків-пам’яток садово-паркового мистецтва.

4. Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації (Грабович Л.М.), головам райдержадміністрацій, міським головам міст обласного значення, сільським, селищним, міським головам об’єднаних територіальних громад забезпечити завершення:

1) до 15 серпня 2018 року укладання договорів з Національною службою здоров’я України на строк з 01 жовтня по 31 грудня 2018 року;

2) до 25 грудня 2018 року реорганізації закладів ІІ рівня надання медичної допомоги – бюджетних установ у державні та комунальні некомерційні підприємства.

5. Райдержадміністраціям, виконкомам міських рад міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад, структурним підрозділам облдержадміністрації, зазначеним в цьому розпорядженні, щоквартально до 05 числа місяця, наступного за  звітним  періодом,  інформувати  структурні підрозділи облдержадміністрації про виконання: пункту 1 – Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації; пункту 2 – Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації; пункту 4 – Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації.

6. Структурним підрозділам облдержадміністрації, територіальним органам міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, причетним до виконання завдань, встановлених цим розпорядженням, проаналізувати та узагальнити надані матеріали, забезпечити інформування організаційного відділу апарату облдержадміністрації щоквартально до 10 числа місяця, наступного за звітним періодом.

7. Організаційному відділу апарату облдержадміністрації (Затула М.Б.) про виконання цього розпорядження інформувати керівництво облдержадміністрації щоквартально до 15 числа місяця, наступного за звітним періодом.

8. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника, заступників голови облдержадміністрації відповідно до розподілу обов’язків.

 

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                          

В. КОРОВІЙ