ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

07 серпня 2018 року                                                № 624

 

Про покладення повноважень замовника природоохоронного заходу

та визначення одержувача бюджетних коштів за програмою

«Здійснення природоохоронних заходів»

 

Відповідно до статті 22 Бюджетного кодексу України, статті 18 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про Державний бюджет України на 2018», постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2011 року № 163 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення природо-охоронних заходів» та розпорядження Кабінету Міністрів України від 04 липня 2018 року № 529-р «Про виділення коштів для здійснення у 2018 році природоохоронних заходів»:

1. Покласти повноваження замовника природоохоронного заходу «Придбання обладнання та машин для збору, транспортування, перероблення та складування відходів лісозаготівельної промисловості» на Вінницьке обласне комунальне спеціалізоване підприємство «Віноблагроліс».

2. З метою реалізації природоохоронного заходу «Придбання обладнання та машин для збору, транспортування, перероблення та складування відходів лісозаготівельної промисловості» Вінницькому обласному комунальному спеціалізованому підприємству «Віноблагроліс» підготувати клопотання про включення підприємства одержувачем бюджетних коштів до мережі розпорядників та одержувачів бюджетних коштів за програмою «Здійснення природоохоронних заходів».

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П. відповідно до розподілу обов’язків.

 

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                          

В. КОРОВІЙ