ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

09 серпня 2018 року                                             № 626

 

 

    

Про відзначення на Вінниччині 27-ї річниці незалежності України

 

Відповідно до Указу Президента України від 11 квітня 2018 року № 99/2018 «Про відзначення 27-ї річниці незалежності України», рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня», враховуючи знаменну подію у багатовіковій історії національного державотворення, з метою її гідного відзначення у 2018 році, з нагоди 100-річчя відродження української державності, враховуючи значення Української революції 1917-1921 років для проголошення Україною незалежності у 1991 році, а також вшановуючи тисячолітню історію національного державотворення:

1. Утворити організаційний комітет з підготовки та відзначення на Вінниччині 27-ї річниці незалежності України (далі – Оргкомітет) у складі згідно з додатком 1.

2. Затвердити заходи з підготовки та відзначення на Вінниччині 27-ї річниці незалежності України (далі – Заходи), що додаються.

3. Нагородити Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради з виплатою грошової винагороди представників громадськості, які зробили вагомий внесок у розбудову незалежної демократичної унітарної держави, згідно з додатком 2.

4. Райдержадміністраціям, виконкомам міських рад міст обласного значення, структурним підрозділам облдержадміністрації забезпечити виконання Заходів, про що інформувати Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації до 28 серпня 2018 року для узагальнення та подальшого інформування облдержадміністрації до 29 серпня 2018 року.

5. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) профінансувати видатки з проведення Заходів та придбання квіткової продукції коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації, відповідно до кошторису.

6. Управлінню культури і мистецтв облдержадміністрації (Городинський С.С.) профінансувати видатки з проведення Заходів коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші культурно-освітні заклади та заходи, відповідно до кошторису.

7. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації (Мережко В.М.) забезпечити прийом, супровід іноземних делегацій та профінансувати видатки на проведення Заходів коштом, передбаченим в обласному бюджеті на реалізацію інших заходів щодо соціально-економічного розвитку територій, відповідно до кошторису.

8. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Івасюка І.Д.

 

 

Голова обласної державної

           адміністрації                                                                         

В.КОРОВІЙ

Doro 626