ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

26 вересня  2018 року                               № 747

 

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «ДЕГЕР»:

 1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) товариству з обмеженою відповідальністю «ДЕГЕР» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Тростянецької селищної ради.

 2. Надати в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «ДЕГЕР» терміном на 10 років земельну ділянку площею 2,1224 га з кадастровим номером 0524155100:01:001:0224 під об’єктами нерухомого майна, що належать цьому товариству на праві власності, за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на території Тростянецької селищної ради, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

 3. Доручити Тростянецькій райдержадміністрації (Лобань Л.І.) укласти договір оренди земельної ділянки з товариством з обмеженою відповідальністю «ДЕГЕР» з орендною платою в розмірі 5% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 4. Товариству з обмеженою відповідальністю «ДЕГЕР»:

 - виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

 - здійснити державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою в установленому законом порядку.

 5. Контроль за надходження орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

 6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Перший заступник голови обласної       

       державної адміністрації                                                          

  А.ГИЖКО