ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

26 вересня  2018 року          № 751

 

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання Рябко Ірини Василівни:

 1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Рябко Ірині Василівні для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, що перебувають в запасі на території Порогівської сільської ради Ямпільського району.

 2. Надати в оренду Рябко Ірині Василівні терміном на 10 років земельну ділянку площею 0,0800 га з кадастровим номером 0525684000:04:001:0247 під об’єктами нерухомого майна, що належать цій особі на праві власності, за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на території Порогівської сільської ради Ямпільського району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

 3. Доручити Ямпільській райдержадміністрації (Вдовцов М.М.) укласти з Рябко Іриною Василівною договір оренди земельної ділянки з орендною платою в розмірі 5% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 4. Рябко Ірині Василівні:

 1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

 2) здійснити державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою в установленому законом порядку.

 5. Контроль за надходження орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

 6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Перший заступник голови обласної       

       державної адміністрації                                                      

       А.ГИЖКО