ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

04 жовтня  2018 року                             № 767

 

Про розподіл медичного обладнання

     Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реформування регіональних систем охорони здоров'я для здійснення заходів з виконання спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від   27 травня 2015 року № 350, враховуючи  субсидіарну угоду між Міністерством охорони здоров’я України, Вінницькою обласною державною адміністрацією та Вінницькою міською радою про реалізацію субпроекту «Складова розвитку системи охорони здоров’я Вінницької області, направлена на покращення медичної допомоги хворим із серцево-судинною патологією»:

1. Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації (Грабович Л.О.):

1) розподілити  медичне обладнання закладам охорони здоров’я  згідно з додатком;

2) утворити комісію з розподілу медичного обладнання.

2. Доручити виконкому Вінницької міської ради забезпечити прийняття та введення в експлуатацію медичного обладнання, переданого цим розпорядженням.

3. Райдержадміністраціям, виконкомам міських рад міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад при формуванні місцевих бюджетів на 2019 рік та наступні роки передбачати видатки на обслуговування медичного обладнання переданого цим розпорядженням та  закупівлю витратних матеріалів.

4. Контроль за виконанням  цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Івасюка І.Д.

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                          

В. КОРОВІЙ