ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

10 жовтня  2018 року                               № 781

 

Про надання земельної ділянки водного фонду в оренду

 

Відповідно до статей 17, 93,122,123, 124, Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, враховуючи розпорядження голови облдержадміністрації від 11 квітня 2018 року  № 296 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)» та клопотання публічного акціонерного товариства «Жорнище»:

 1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для рибогосподарських потреб публічному акціонерному товариству «Жорнище», що розташована на території Жорницької сільської ради Іллінецького району Вінницької області.

 2. Надати публічному акціонерному товариству «Жорнище» в оренду земельну ділянку водного фонду площею 11,9089 га з кадастровим номером 0521282400:06:001:0112 на території Жорницької сільської ради Іллінецького району, за межами населеного пункту, для рибогосподарських потреб.

 3. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації (Ткачук М.Ф.) укласти договір оренди водного об’єкта з публічним акціонерним товариством «Жорнище» з річною орендною платою в розмірі 3 % від нормативно грошової оцінки земельної ділянки терміном на 20 років.

 4. Відділу в Іллінецькому районі Міжрайонного управління у Гайсинському та Іллінецькому районах Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

 5. Публічному акціонерному товариству «Жорнище» в 30-денний строк з дня одержання підписаного сторонами та погодженого Державним агентством водних ресурсів України договору оренди водного об’єкта зареєструвати його в установленому законодавством порядку.

 6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Перший заступник голови обласної

         державної адміністрації                                                         

А. ГИЖКО