ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

  РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

19 жовтня 2018 року                                    № 802

 

Про затвердження плану заходів з реалізації Стратегії державної політики з питань здорового та активного довголіття населення на період до 2022 року

 

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2018 року № 688-р  «Про затвердження плану заходів з реалізації Стратегії державної політики з питань здорового та активного довголіття населення на період до 2022 року»:

 1. Затвердити план заходів з реалізації Стратегії державної політики з питань здорового та активного довголіття населення на період до 2022 року (далі – План заходів).

 2. Головам райдержадміністрацій та міським головам міст обласного значення розробити та затвердити до 20 листопада 2018 року відповідні плани заходів з реалізації Стратегії державної політики з питань здорового та активного довголіття населення на період до 2022 року.

 3. Структурним підрозділам облдержадміністрації, райдержадміністраціям, виконкомам міських рад міст обласного значення забезпечити виконання Плану заходів про що інформувати Департамент соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації щорічно до 20 січня для узагальнення та подальшого інформування щороку до 15 лютого облдержадміністрації.

 4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Івасюка І.Д.

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                          

 В. КОРОВІЙ

 

 

Додаток.doc