ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

03 грудня 2018 року                                  № 925

 

 

Про передачу окремого індивідуально визначеного майна

 

Відповідно до пункту 4 Положення про порядок передачі об’єктів права державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482 (зі змінами), розпорядження голови облдержадміністрації від 21 березня 2016 року № 155 «Про припинення та утворення окремих структурних підрозділів облдержадміністрації та внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 29 грудня 2012 року № 750», листа Департаменту регіонального економічного розвитку облдержадміністрації від 26 листопада 2018 року № 52/1-15:

1. Департаменту регіонального економічного розвитку облдержадміністрації (Ляхович Т.М.) передати Державному підприємству «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» (Костенко В.В.) окреме індивідуально визначене майно, згідно з додатком.

2. Державному підприємству «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» (Костенко В.В.) утворити комісію з питань передачі майна та забезпечити його прийняття на баланс у місячний строк.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                         

  В. КОРОВІЙ

 

Додаток.xls