ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

       РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

        від 12 березня 2018 року                                                   № 182

 

Про призначення  відповідальної посадової особи  за проведення робіт з використанням електронного цифрового підпису в апараті облдержадміністрації

 

Відповідно до пункту 9 Порядку застосування електронного цифрового підпису органами державної влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями державної форми власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2004 року № 1452, з метою своєчасного забезпечення електронними цифровими підписами посадових осіб обласної державної адміністрації:

 1. Призначити відповідальною особою за проведення робіт з використанням електронного цифрового підпису в апараті облдержадмі-ністрації начальника відділу інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації управління інформаційних технологій апарату облдержадміністрації Курзанова Я.І.

 2. Начальнику відділу інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації управління інформаційних технологій апарату облдержадміністрації Курзанову Я.І забезпечити підготовку пакетів документів щодо формування, блокування, поновлення, скасування посилених сертифікатів працівникам обласної державної адміністрації, технічну можливість для генерації електронного цифрового підпису, формування запитів на сертифікацію та подання їх до акредитованого центру сертифікації ключів.

 3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 18 березня 2016 року № 152 «Про визначення відповідальної особи за проведення робіт з використанням електронного цифрового підпису в апараті облдержадміністрації».

 4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                          

В. КОРОВІЙ