ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

13 червня 2019 року    № 447

 

 

Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 17 травня 2019 року № 371

 

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 27 лютого 2019 року № 243-р «Про передачу нерухомого майна у м. Вінниці», Положення про порядок передачі об'єктів права державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482:

 

Внести до розпорядженням голови облдержадміністрації від 17 травня 2019 року № 371 «Про утворення комісії з питань передачі  будівлі по вул. Театральній, 29 у м. Вінниці зі сфери управління Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України до сфери управління облдержадміністрації» такі зміни:

 

Увести до складу комісії з питань передачі  будівлі по вул. Театральній, 29 у м. Вінниці зі сфери управління Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України до сфери управління облдержадміністрації Скальського Владислава Володимировича –  заступника Вінницького міського голови та Чукліна Леоніда Леонідовича – начальника юридичного відділу ДП «ДЕРЖАВНИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ТА ПРОЕКТНО-ВИШУКУВАЛЬНИЙ ІНСТИТУТ «НДІПРОЕКТРЕКОНСТРУКЦІЯ».

 

 

Голова обласної державної

адміністрації

В. КОРОВІЙ