РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

30 липня 2020 року

Вінниця

№ 500

 

 

Про надання дозволу на розроблення

технічної документації із землеустрою

щодо встановлення (відновлення)

меж земельної ділянки в натурі

(на місцевості)

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 122, 123, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання приватного акціонерного товариства «ВФ Україна»:

1. Надати дозвіл приватному акціонерному товариству «ВФ Україна» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0400 га із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Плисківської сільської ради Погребищенського району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій.

2. Приватному акціонерному товариству «ВФ Україна»:

1) замовити розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у проектної організації, що володіє необхідним технічним і технологічним забезпеченням;

2) при розробці проектно-кошторисної документації передбачити кошти на проведення проектних робіт та інших витрат, пов’язаних з встановленням меж земельної ділянки.

3. Надання земельної ділянки провести в установленому порядку.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

Голова обласної державної

адміністрації                                                                                  

Сергій БОРЗОВ