РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

05 серпня 2020 року

Вінниця

№ 506

 

Деякі питання оплати праці

керівництва обласної

державної адміністрації

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 квітня         2016 року № 304 «Про  умови оплати праці посадових осіб, керівників та керівних працівників окремих державних органів, на яких не поширюється дія Закону України «Про державну службу»: 

  1. Затвердити Порядок виплати надбавок, премії та матеріальних допомог керівництву обласної державної адміністрації, що додається: 
  1. Визнати такими, що втратили чинність, розпорядження Голови обласної державної адміністрації від 21 лютого 2018 року № 134 «Деякі питання оплати праці керівництва облдержадміністрації» та від 05 жовтня 2018 року № 768 «Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 21 лютого 2018 року № 134». 
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою. 

 

Перший заступник Голови

обласної державної адміністрації             

                   Сергій ЗДІТОВЕЦЬКИЙ

                       

 

  ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження Голови

обласної державної адміністрації

05 серпня 2020 року № 506

  

П О Р Я Д О К

 виплати надбавок, премії  та матеріальних допомог

керівництву обласної державної адміністрації

 

  1. Цей порядок поширюється на Голову обласної державної адміністрації та його заступників. 
  1. Надбавка за вислугу років першому заступнику та заступникам Голови обласної державної адміністрації виплачується щомісячно у розмірі 3 відсотків посадового окладу за кожен календарний рік залежно від стажу роботи, але не більше 50 відсотків посадового окладу. 
  1. Стаж роботи для виплати надбавки за вислугу років першому заступнику та заступникам Голови обласної державної адміністрації зазначається у розпорядженні Голови обласної державної адміністрації при призначенні на посаду або при переведенні на посаду. 
  1. Відділ з питань персоналу апарату обласної державної адміністрації здійснює облік робочого часу та за наявності у працівника стажу роботи, який дає право на встановлення надбавки за вислугу років або на її підвищення, розробляє відповідний проєкт розпорядження Голови обласної державної адміністрації. 
  1. Надбавка за інтенсивність праці першому заступнику та заступникам Голови обласної державної адміністрації призначається щомісячно у розмірі до 100 відсотків посадового окладу. 
  1. Преміювання Голови обласної державної адміністрації здійснюється за результатами основних показників розвитку регіону, а його заступників – відповідно до особистого внеску у загальні результати роботи, після проведення усіх обов’язкових виплат у межах фонду оплати праці апарату обласної державної адміністрації. 
  1. Виплата премії Голові обласної державної адміністрації може здійснюватися щокварталу у розмірі до 100 відсотків посадового окладу, за погодженням із суб'єктом призначення, згідно з поданням керівника апарату обласної державної адміністрації. 
  1. Виплата премії першому заступнику та заступникам Голови обласної державної адміністрації здійснюється щомісяця або за квартал у відсотках до посадового окладу у межах коштів, передбачених у кошторисі на преміювання працівників. 
  1. Матеріальна допомога на оздоровлення першому заступнику та заступникам Голови обласної державної адміністрації виплачується на підставі заяви заінтересованої особи при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати. 
  1. Рішення про надання матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань Голові обласної державної адміністрації приймається керівником апарату обласної державної адміністрації за погодженням із суб’єктом призначення згідно з його поданням. 
  1. Матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань виплачується на підставі заяви працівника один раз на рік у розмірі середньомісячної заробітної плати. 
  1. Рішення про виплату надбавки за інтенсивність праці, премії, матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань першому заступнику та заступникам Голови обласної державної адміністрації приймається Головою обласної державної адміністрації згідно з поданням керівника апарату обласної державної адміністрації.

 

                                                 __________________