РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

12 жовтня 2020 року

Вінниця

№ 648

 

Про покладання обов’язків начальника

управління будівництва Вінницької

обласної державної адміністрації

на Когайчука Ю. І.  

 

Відповідно до статей 11, 41, 42 Закону України «Про місцеві державні адміністрації та Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань»:

1. Припинити повноваження з виконання обов’язків начальника управління будівництва Вінницької обласної державної адміністрації ШНЕПИ Олександра Валентиновича та виключити його з числа осіб, які мають право вчиняти дії від імені управління.

2. Покласти виконання обов’язків начальника управління будівництва Вінницької обласної державної адміністрації на КОГАЙЧУКА Юрія Івановича, головного спеціаліста виробничо-технічного відділу управління будівництва Вінницької обласної державної адміністрації, з 13 жовтня 2020 року.

3. Внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань зміни, передбачені у пунктах 1, 2 цього розпорядження.

4. Визнати такими, що втратили чинність, розпорядження Голови обласної державної адміністрації від 15 липня 2020 року № 49-рк «Про покладання обов’язків начальника управління будівництва Вінницької обласної державної адміністрації на Шнепу О.В.» та розпорядження Голови обласної державної адміністрації від 11 серпня 2020 року № 63-рк «Про внесення змін до розпорядження Голови обласної державної адміністрації від 15 липня 2020 року № 49-рк».

 

 

Заступник Голови обласної

державної адміністрації                                             

Сергій ЗДІТОВЕЦЬКИЙ