РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

24 грудня 2020 року

Вінниця

№ 813

 

Про надання дозволу на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки в оренду

 

Відповідно до статей 17, 791, 93, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно від 14 липня 2009 року № 23286531 та клопотання громадянина Московчука Олексія Васильовича: 

1. Надати громадянину Московчуку Олексію Васильовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,03 га під об’єктом нерухомого майна, що належить цьому громадянину на праві власності, за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на території Піщанської селищної ради Тульчинського району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу.

2. Громадянину Московчуку Олексію Васильовичу:

1) замовити розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у проектної організації, що володіє необхідним технічним і технологічним забезпеченням;

2) при розробці проектно-кошторисної документації передбачити кошти на проведення проектних робіт та інших витрат, пов’язаних із відведенням земель;

3) зареєструвати земельну ділянку у Державному земельному кадастрі.

3. Відведення земель провести в установленому порядку.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації         

Сергій БОРЗОВ