РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

24 грудня 2020 року

Вінниця

№ 818

 

Про надання у постійне користування

земельної ділянки та її передачу

у комунальну власність

 

Відповідно до статей 17, 84, 92, 117, 120, 122, 123 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання Комунального підприємства «Іллінціводоканал»:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування КП «Іллінціводоканал» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) із земель державної власності на території Іллінецької міської об’єднаної територіальної громади.

2. Надати Комунальному підприємству «Іллінціводоканал» у постійне користування земельну ділянку площею 1,4641 га з кадастровим номером 0521285700:01:000:0189 за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, розташованої на території Іллінецької міської ради Вінницького району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води).

3. Передати у комунальну власність Іллінецької міської об’єднаної територіальної громади земельну ділянку земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення площею 1,4641 га з кадастровим номером 0521285700:01:000:0189.

4. Уповноважити заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького на підписання акта приймання-передачі земельної ділянки, зазначеної у пункті 2 цього розпорядження.

5. Комунальному підприємству «Іллінціводоканал»:

1) здійснити в установленому законодавством порядку державну реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою;  

2) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації                 

Сергій БОРЗОВ