РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

24 лютого 2021 року

Вінниця

№ 146

 

Про надання в оренду земельної

ділянки водного фонду

 

Відповідно до статей 17, 93, 122, 123, 124 Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, розпорядження Голови обласної державної адміністрації від 05 жовтня 2016 року № 737 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду в оренду», клопотання фізичної особи підприємця Головченка Станіслава Андрійовича:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду в оренду фізичній особі підприємцю Головченку Станіславу Андрійовичу, яка розташована на території Дашівської селищної ради Вінницького району, за межами населеного пункту, для рибогосподарських потреб.

2. Надати фізичній особі підприємцю Головченку Станіславу Андрійовичу в оренду земельну ділянку водного фонду, площею 2,4312, га з кадастровим номером 0521255400:02:000:0378, розташовану на території Дашівської селищної ради Вінницького району, за межами населеного пункту, для рибогосподарських потреб.

3. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації укласти з фізичною особою підприємцем Головченком Станіславом Андрійовичем договір оренди водного об’єкта з річною орендною платою у розмірі 3 відсотки від нормативно- грошової оцінки земельної ділянки, терміном на 5 років.

4. Головному управлінню Держгеокадастру у Вінницькій області внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

5. Фізичній особі-підприємцю Головченку Станіславу Андрійовичу у місячний строк з дня підписання сторонами договору зареєструвати право оренди земельної ділянки.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

Перший заступник Голови

обласної державної адміністрації       

Наталя ЗАБОЛОТНА