РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

12 жовтня 2021 року

Вінниця

     № 740

  

Про надання дозволу на розроблення

проекту землеустрою щодо відведення

земельних ділянок  

 

Відповідно до статей 17, 20, 92, 122, 123, 149 Земельного кодексу України, враховуючи згоду Державного підприємства «Чечельницьке лісове господарство», засвідчену нотаріально 26 березня 2021 року, та клопотання Національного природного парку «Кармелюкове Поділля»: 

  1. Надати дозвіл Національному природному парку «Кармелюкове Поділля» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 14673,4786 га із земель державної власності лісогосподарського призначення (ліси), що перебувають в постійному користуванні Державного підприємства «Чечельницьке лісове господарство», які розташовані на території Гайсинського району, з подальшим вилученням та наданням їх зазначеному парку у постійне користування із зміною цільового призначення, для збереження та використання національного природного парку. 
  1. Національному природному парку «Кармелюкове Поділля»: 

        1) замовити розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у проектної організації, що володіє необхідним технічним і технологічним забезпеченням; 

2) при розробці проектно-кошторисної документації передбачити кошти на проведення проектних робіт та інших витрат, пов’язаних з відведенням земель. 

  1. Звернутись з клопотанням до Кабінету Міністрів України для прийняття рішення щодо погодження зміни цільового призначення земельних ділянок. 
  1. Відведення земель провести в установленому порядку. 
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

 Голова обласної державної

адміністрації                                                            

                  Сергій БОРЗОВ