ПРОЄКТ РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Про затвердження Змін до Тарифів

на платні послуги, що надаються

комунальним некомерційним підприємством

«Вінницька центральна районна клінічна лікарня»

 Вінницької районної ради

 

Відповідно до статей 6, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»,  постанов Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (із змінами), від 17 вересня 1996 року № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах» (із змінами)

ЗОБОВЯЗУЮ:

1. Затвердити Зміни до Тарифів на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Вінницька центральна районна клінічна лікарня» Вінницької районної ради, затверджених розпорядженням Голови обласної державної адміністрації від 21 жовтня 2019 року № 812, зареєстрованих у Головному територіальному управлінні юстиції у Вінницькій області 05 листопада 2019 року за № 116/1770, що додаються.

2. Юридичному відділу апарату обласної державної адміністрації подати це розпорядження на державну реєстрацію до Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький).

3. Це розпорядження набирає чинності після державної реєстрації у Центрально-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Хмельницький), з моменту його оприлюднення.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Голови обласної державної адміністрації Наталю ЗАБОЛОТНУ.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації     

Сергій БОРЗОВ

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження Голови

обласної державної адміністрації

        __________ 2020 року №

 

З М І Н И

до Тарифів на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Вінницька центральна районна клінічна лікарня» Вінницької районної ради

 

Доповнити пункт  3.5. «Діагностичні послуги» розділу 1 «Лабораторні, діагностичні та консультативні послуги за зверненням громадян, що надаються без направлення лікаря, зокрема із  застосуванням телемедицини», що надаються комунальним некомерційним підприємством «Вінницька центральна районна клінічна лікарня» Вінницької районної ради, затверджених розпорядженням Голови обласної державної адміністрації від 21 жовтня 2019 року № 812, зареєстрованих у Головному територіальному управлінні юстиції у Вінницькій області 05 листопада 2019 року за № 116/1770, пунктами 3.5.4., 3.5.5. такого змісту:  

«

Назва послуги

Одиниця виміру

Тариф, грн, без ПДВ

3.5.4.

Проведення електрокардіографії

1 дослідження

21,00

3.5.5.

Холтерівський моніторинг електрокардіограми

1 дослідження

132,00

                                                                                                                                   ».

 

Директор Департаменту охорони

здоров’я та реабілітації  обласної

державної адміністрації           

Ольга ЗАДОРОЖНА