Проект розпорядження

Про визнання таким, що втратив

чинність, наказ начальника

цивільної оборони, Голови обласної

державної адміністрації від 19 жовтня

2004 року № 40

 

Відповідно до Кодексу цивільного захисту України та з метою приведення нормативних актів Голови обласної державної адміністрації у відповідність з чинним законодавством: 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ: 

  1. Визнати таким, що втратив чинність, наказ начальника цивільної оборони, Голови обласної державної адміністрації від 19 жовтня 2004 року № 40 «Про організацію інформаційної взаємодії в межах обласної підсистеми єдиної системи цивільного захисту населення і територій при виникненні   надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру, їх ліквідації та мінімізації наслідків», зареєстрований у Вінницькому обласному управлінні  юстиції 01 листопада 2004 року за № 41/584. 
  1. Департаменту правового забезпечення Вінницької обласної державної адміністрації подати це розпорядження на державну реєстрацію до Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький). 
  1. Це розпорядження набирає чинності після державної реєстрації у Центрально-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Хмельницький), з моменту його оприлюднення. 
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови Вінницької обласної державної адміністрації Сергія ЗДІТОВЕЦЬКОГО.

 

 Голова Вінницької обласної

державної адміністрації                                    

                    Сергій БОРЗОВ