ПРОЕКТ РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Про затвердження Тарифу

на платну послугу, що надається

комунальним лікувально-профілактичним 

закладом «Вінницький міський клінічний

пологовий будинок № 1»

 

         Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 25 грудня     1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (зі змінами), від 17 вересня 1996 року № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах  охорони здоров'я та вищих медичних навчальних закладах» (зі змінами), наказів Міністерства охорони здоров’я  України від 23 лютого 2005 року № 81 «Про затвердження Переліку спеціальностей та строки навчання в інтернатурі випускників медичних і фармацевтичних вищих навчальних закладів, медичних факультетів університетів» (зі змінами), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 09 березня 2005 року за № 291/10571, Міністерства освіти України від 08 квітня 1993 року № 93 «Про затвердження Положення про проведення практики студентів вищих навчальних закладів України», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 30 квітня 1993 року за № 35:

 1. Затвердити Тариф на платну послугу, що надається комунальним лікувально-профілактичним  закладом «Вінницький міський клінічний пологовий будинок № 1», що додається.

 2. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 16 грудня 2013 року № 539 «Про затвердження тарифу на платну послугу, що надається комунальним закладом «Вінницький міський клінічний пологовий будинок № 1», зареєстрованого в Головному управлінні юстиції у Вінницькій області 27 грудня 2013 року за № 65/1150.

 3. Юридичному відділу апарату облдержадміністрації подати це розпорядження на державну реєстрацію до Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області.

 4. Це розпорядження набирає чинності з дня офіційного опублікування у місцевих засобах масової інформації.

 5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

Голова обласної державної

адміністрації                                                                            

В.КОРОВІЙ

 

Т А Р И Ф

на  платну послугу, що надається  комунальним лікувально - профілактичним закладом «Вінницький міський клінічний пологовий будинок № 1»

 

№ з/п

Назва послуги

Одиниця виміру

Тариф, грн.,       без ПДВ

 

 

1.

 Стажування лікарів (провізорів) - інтернів у базових закладах та установах охорони здоров’я, якщо ці лікарі (провізори ) - інтерни:  закінчили недержавні вищі медичні (фармацевтичні) заклади освіти;  закінчили державні вищі медичні (фармацевтичні)  заклади освіти  на умовах контракту; прийняті на роботу в недержавні заклади  охорони здоров’я (недержавні фармацевтичні заклади, підприємства); повторно проходять  інтернатуру;  бажають отримати другу спеціальність в інтернатурі

1.1.

Стажування лікарів (провізорів) - інтернів за спеціальністю "Акушерство та гінекологія"

1 тиждень

101,30

 

Директор Департаменту                                                                  

охорони здоров’я

облдержадміністрації                                                                    

Л.О. Грабович