ПРОЕКТ РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

  

Про внесення змін до розпорядження

голови облдержадміністрації

від 09 листопада 2009 року № 481

"Про затвердження тарифів на платні

послуги, що надаються комунальним

закладом "Гайсинська центральна

районна лікарня"

 

             Відповідно до постанов Кабінету Міністрів Україні від 25 грудня 1996 року №1548 "Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)" (зі змінами), від 17 вересня 1996 року №1138 "Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров'я та вищих медичних навчальних закладах" (зі змінами):

  1. Внести до розпорядження голови облдержадміністрації від 09 листопада 2009 року № 481 "Про затвердження тарифів на платні послуги, що надаються комунальним закладом "Гайсинська центральна районна лікарня", зареєстрованого в Головному управлінні юстиції у Вінницькій області 19 листопада 2009 року за № 73/906 (зі змінами), такі зміни:

 пункти 2 викласти у такій редакції:

"2. Затвердити Тарифи на платні лікувально-діагностичні послуги, що надаються комунальним закладом "Гайсинська центральна районна лікарня", що додаються.".

 2. Внести зміни до Тарифів на платні стоматологічні ортопедичні послуги, що надаються комунальним лікувально-профілактичним закладом – Гайсинською центральною районною лікарнею, затверджених розпорядженням голови облдержадміністрації від 09 листопада 2009 року № 481, зареєстрованого в Головному управлінні юстиції у Вінницькій області 19 листопада 2009 року за № 73/906 (зі змінами),  виклавши їх у новій редакції, що додаються.

 3.Юридичному відділу апарату облдержадміністрації подати це розпорядження на державну реєстрацію до Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області.

 4. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування у місцевих засобах масової інформації.

 5. Контроль за  виконанням  цього розпорядження покласти на першого  заступника голови облдержадміністрації  Гижка А.П.

 

 

   Голова обласної державної           

   адміністрації                                                                        

  В. КОРОВІЙ

      Тарифи.doc