За вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері соціального захисту дітей, створення умов для їхнього всебічного розвитку та високий професіоналізм нагороджено:

нагороджено орденом «За заслуги» ІІІ ступеня

Нетребського Павла Миколайовича — батька-вихователя дитячого будинку сімейного типу, Літинський район, Вінницька область;

нагороджено орденом княгині Ольги ІІІ ступеня

Робакідзе Світлану Василівну — усиновительку дев’яти дітей, Тиврівський район, Вінницька область,

Уманець Тетяну Іванівну — матір-виховательку дитячого будинку сімейного типу, Ямпільський район, Вінницька область;

нагороджено медаллю «За врятоване життя»

Суховецького Артема Віталійовича — учня середньої загальноосвітньої школи I–II ступенів, який врятував свого братика. Село Рахни, Гайсинський район, Вінницька область.

Посилання на Указ Президента України:

http://www.president.gov.ua/documents/1572018-24266

Для довідки: 

Родина Робакідзе  дружна, відкрита і чуйна до чужої біди, завжди готова прийти на допомогу. Світлана добра і любляча  мама для дітей, гарний порадник,  дбайлива господиня. Діти в родині щасливі, охоплені любов’ю та турботою.

Старші діти добре навчаються в Тиврівській загальноосвітній школі. Наймолодших виховує мама. Діти отримують різноманітний фізичний та гармонійний розвиток, відвідують гуртки, спортивні секції, музичну школу. Назарій, найстарший з усиновлених дітей, навчається в республіці Польща, здобуває професію автомеханіка.

У 2015 році Світлана Василівна за покликом серця приєдналася до волонтерсього руху по  збору та доставці в зону проведення антитерористичної операції різноманітних ресурсів. Неодноразово особисто здійснювала довезення зібраної та закупленої допомоги  (харчі, ліки, одяг, амуніцію, тощо) до військових підрозділів за місцем їх дислокації. Пройшла шлях від рядового волонтера до заступника начальника штабу ГО «Народна самооборона» Тиврівського району, нагороджена медаллю «За гідність та патріотизм».

Робакідзе Світлана Василівна неодноразово нагороджувалася грамотами та відзначалася подяками Вінницької обласної державної адміністрації та обласної Ради, Тиврівської районної державної адміністрації.

В серпні 2014 року Світлана Василівна, як мати усиновителька шістьох дітей, стала переможцем обласного конкурсу на звання “Людина року” в номінації «Жінка».