Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини!

Це свято батьків, які стають мамами і татами не в момент народження малюка, а тоді, коли цей малюк трішечки підріс, набув свого життєвого досвіду, навіть, зневірився у тому, що на світі є добрі та люблячі дорослі, батьки, які прийшли до батьківства шляхом усиновлення.

Це  свято для  дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків.

Це свято  сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.  Батьківство - це велике щастя, і разом з тим велика жертовність.

Щиро вітаємо із святом родинного затишку та дитячої надії, всіх, хто причетний до цього свята - усиновлювачів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників, працівників служб у справах дітей! Прийміть найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Ви дали кожній дитині найважливіше — щастя мати родину.

Звертаємося до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини.

Бажаємо міцного здоров’я, щастя, благополуччя, взаємної любові та розуміння.

Доброта і любов ― головне, в чому відчувають потребу діти ― наша надія і наше майбутнє. Тож нехай кожна дитина має родину, в якій зможе бути щасливою!