Жителі Вінниччини мають можливість закупити природний  газ на весь опалювальний сезон 2020-2021 роки за нижчими цінами долучившись до акції «Твоя енергонезалежність». Наразі ТОВ «Вінницягаз збут» продовжує  підписку на другий сезон акції «Твоя енергонезалежність», яка триватиме до 30 вересня.

Участь в акції буде для споживачів дуже актуальною, адже з 1 серпня  було скасовано механізм гарантованого постачання природнього газу населенню за регульованими цінами,  це  означає, що вартість блакитного палива відтепер буде формуватися за ринковими механізмами.

Споживач самостійно обираєте необхідний обсяг природнього газу на зиму та сплачуєте за нього за акційною ціною.  ТОВ «Вінницягаз збут»  зафіксує та збереже природній газ, який можна буде почати використовувати з початку опалювального сезону.

 

Період дії пропозиції: з 15 серпня до 30 вересня 2020 року.

 

Вартість  природнього  газу для учасників акції:

 

4,99 грн за м3 – у період з 1 по 15 вересня

5,49 грн за м3 – у період з 16 вересня до 30 вересня

 

В акційній ціні не врахована вартість послуги за доставку природнього

 газу, яка сплачується окремо.

 

Скористатись акційною пропозицією та поповнювати зимовий запас природного газу споживач можете необмежену кількість раз протягом всього періоду дії акції.

 

Термін використання передплаченого природнього газу: з 1 жовтня 2020 року по 31 березня 2021 року.

 

Для того, щоб взяти участь у акції потрібно:

 

  1. Звернутися до Контакт-Центру, Центру обслуговування клієнтів або у відділення ТОВ «Вінницягаз збут» або скориставшись Особистим кабінетом споживача (https://104.ua/ua)
  2. Обрати запас природнього газу на зиму та підтвердити заявку. Щоб клієнтам було легше визначитись з необхідним резервом природнього газу, фахівці ТОВ «Вінницягаз збут» нададуть споживачам інформацію про їх обсяги споживання в минулі зимові періоди
  3. Отримати квитанцію на оплату та внести 100% оплату за запас блакитного палива будь-яким зручним способом.

Залишок передплаченого  природнього газу буде зазначено у щомісячному рахунку за використаний ресурс.

Якщо куплений резерв природного газу буде витрачено до 31 березня 2021 року, учасники акції зможуть отримати природний газ на загальних умовах – за поточною ціною у період споживання. Якщо станом на 1 квітня 2021 р. об’єм використаного природнього газу буде менше передплаченого, буде повернуто  залишок коштів або зараховано їх на рахунок майбутніх платежів.

Взяти участь в акції може будь-який споживач природнього газу, у якого немає заборгованості за  природний газ перед постачальником.

 

Джерело:

https://vngaszbut.104.ua/ua/gas-supply/special-offer/id/akcija-tvoja-energonezalezhnist-40098

https://vngaszbut.104.ua/ua/Info-for-consumers/id/akcija-tvoja-energonezalezhnist-vid-vinnicjagaz-zb-40129