На порядок денний засідання винесено питання щодо освоєння коштів державного дорожнього фонду, спрямованих у 2020 році на реалізацію проєктів з будівництва, реконструкції та капітального ремонту вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області, визначення терміну проведення конкурсного відбору об’єктів комунальної власності у сфері дорожнього господарства у 2021 році та внесення змін до Порядку відбору об’єктів вулично-дорожньої мережі населених пунктів для фінансового забезпечення виконання на них робіт.

За результатами обговорення питань порядку денного Комісією прийнято рішення про визначення терміну конкурсного відбору проєктів з  будівництва, реконструкції та капітального ремонту вулиць і доріг комунальної власності – з 8 лютого 2021 року по 15 березня 2021 року.

 Умови та критерії відбору об’єктів конкурсного відбору визначено Порядком відбору об’єктів вулично-дорожньої мережі населених пунктів для фінансового забезпечення виконання на них робіт.

 

У 2020 році на фінансування робіт з будівництва, реконструкції та капітального ремонту вулиць і доріг комунальної власності області було передбачено кошти державного дорожнього фонду у сумі 67,3 млн грн.

За результатами конкурсного відбору відібрано 50 об’єктів, які завершено в повному обсязі. У 2020 році на вулицях і дорогах комунальної власності влаштовано дорожнього покриття площею 88,2 тис м2.

Замовників робіт профінансовано на загальну суму 67,1 млн грн. Освоєння коштів Субвенції складає 99,6%.

У 2020 році на реалізацію проєктів з відновлення вулиць і доріг комунальної власності спрямовано (як співфінансування) кошти місцевих бюджетів на загальну суму 58,1 млн грн.