Представники вінницького духовенства пронесли територією медичного центру ікони з мощами святого великомученика Пантелеїмона, священномученика Антипи Пергамського, святителя Луки Кримського, безсрібників Косьми і Даміана, преподобного Агапіта Печерського, преподобних Даміана та Іпатія Печерських, преподобного Арсенія Каппадокійського, та священномученика Іраклія Кіпрського.
Хресна хода зробила зупинку перед пам’ятним хрестом, де була відслужена літія за загиблими у Донецькій і Луганській областях українськими воїнами. Після заупокійної молитви хресна хода рушила до Свято-Троїцького скельного храму, який знаходиться на території Військово-медичного Центру. Тут був відправлений молебень з акафістом святим цілителям.

За інформацією секретаря єпархіального управління протодиякона Владислава Демченко, "ікони з частками святих мощей відвідають три лікарняних храми, храм Стрітення Господнього та кафедральний собор м. Вінниці." Отець Владислав наголосив, що під час перебування мощей у лікарняних закладах, будуть підноситися сугубі молитви до святих угодників Божих за тих, хто перебуває у лікарнях, особливо за воїнів, які лікуються або походять реабілітацію. Священнослужитель закликав усіх до молитви і побажав, щоби по вірі людей, котрі будуть молитися перед іконами зі святими мощами, Господь дарував здоров’я їм і їхнім рідним та близьким.