За дорученням голови облдержадміністрації 25 вересня в приміщенні обласного єврейського благодійного центру «Хесед-Емуна», Краснер Цілі Аронівні вручено орден та «Почесну грамоту» обласної державної адміністрації та обласної Ради за багаторічну активну діяльність у громадському житті міста і області, внесок у дослідження історичних подій щодо Праведників народів світу на Вінниччині та трагедії єврейського народу у роки Другої світової війни з нагоди 85-ти річчя з дня народження.

Зі словами привітань виступили начальник управління у справах національностей та релігій Вінницької облдержадміністрації Ігор Салецький та голова обласного єврейського благодійного центру Володимир Боржемський.

P.S. Краснер Ц.А. пережила важкі роки голокосту. Дитиною пізнала усі жахи воєнного лихоліття, були в’язнем гетто. Дякуючи Господу Богу та небайдужим людям її було врятовано. Все своє життя вона присвятила вивченню та збереженню історичної пам’яті про роки голокосту, прикладала багато зусиль щодо гідного вшанування подвигу Праведників народів Світу. Сьогодні своїм життєвим прикладом надихаєте молоде покоління до вивчення історії задля того, аби більше ніколи людство не зазнало жахів голокосту.