У Центральному парку м. Вінниця на площі біля кіноконцертної зали «Райдуга» гості фестивалю могли скуштувати страви, представлені учасниками заходу та вкласти свій внесок у підтримку бійців на Сході.

 Третій рік поспіль до участі у добрій та благородній справі долучились й представники національних спільнот області.

Запашні національні кулінарні їства були представлені національно-культурними товариствами. Бігос від польської, хінкалі від грузинської,  курячий бульйон з грінками та бутербродами з форшмаком від єврейської та справжня ромська уха з півня та карасів від ромської громад були родзинкою на фестивалі польової кухні.

Вінничани та гості міста вишиковувались у довгі черги, щоб скуштувати смачних страв, які готувались на відкритому вогні.

Також у фестивалі взяли участь кулінарний експерт та фіналіст проекту «Майстер-шеф» Ігор Місевич, Центр професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій, польові кухні військових частин та інші.

 Під час готування страв перед глядачами виступили солісти та оркестр збройних сил МНС у Вінницькій області. Біля імпровізованої сцени була розташована виставка бойової техніки та фотовиставка бійців АТО.