Як зауважив єпископ об’єднаної Церкви ХВЄ у Вінницькій області Михайло Якобчук, молитовний дім  нараховує сьогодні 420 вірян. При Церкві діє недільна школа, на етапі створення також реабілітаційний центр для алко- та наркозалежних людей.

Також в об’єднанні є 2 християнські табори: «Джерело любові», що в мікрорайоні Старого міста Вінниці, та «Мир і радість» у селі Коло-Михайлівка Вінницького району.

«Джерело любові» працює з 1994 року. Щороку там відпочивають три зміни дітей, зміна молоді, інваліди, одинокі пенсіонери, багатодітні матері. За всі ці роки в таборі побували більше 15 тисяч діток», - зазначив Михайло Якобчук.

Саме сюди завітав сьогодні й голова облдержадміністрації Валерій Коровій. Оглянувши базу закладу відпочинку та поспілкувавшись з дітьми і волонтерами, керівник області вручив їм сертифікат на круїз річкою Південний Буг та побажав гарного відпочинку й позитивних емоцій. Затим оглянув приміщення молитовного будинку, що зводиться нині на території табору.

Враженнями від візиту очільник Вінниччини поділився із представниками засобів масової інформації.

«Є Указ Президента України щодо відзначення 500-річчя Реформації. Це надзвичайно серйозний період становлення всесвітньої історії, і ми не могли не відгукнутися на запрошення бути сьогодні тут. Адже в такий непростий час система взаємодії, взаємної підтримки, виховної роботи з молодим поколінням відіграє дуже важливу роль, - зазначив Валерій Коровій. – В мене надзвичайно приємні емоції. Я бачу посмішки, позитивний настрій, щасливі обличчя. Це дає великий оптимізм. І принагідно я хотів би подякувати керівникам табору, членам нашої Ради церков при обласній державній адміністрації за те порозуміння, підтримку і спокій, які ми сьогодні відчуваємо на рівні області».