Дана зустріч стала перш засіданням робочого органу  створеного з метою  популяризації  серед населення Вінниччини сімейних цінностей, допомога суспільству в побудові міцних, здорових, щасливих сімей.

 Учасники вирішили спільними зусиллями громадських організацій, церкви, національних спільнот проводити заходи щодо поширення традиційних цінностей, вести в області  широку інформаційно-просвітницьку кампанію щодо популяризації християнської моралі.

У ході напрацювання стратегії роботи члени засідання вирішили спільними зусиллями провести в місті Вінниці наприкінці травня широкомасштабну ходу за здорову сім’ю та духовні цінності. По завершенню публічної ходи, зініційовано проведення представниками національно-культурних товариств  концертної програми та ряду інших просвітницьких заходів направлених на популяризацію сімейних цінностей.

 За словами організаторів «публічна хода покликана підтвердити, що вінничани та  український народ вцілому хоче жити за духовними цінностями. Адже важливою передумовою збереження, розвитку і процвітання Української держави є захист і підтримка інституту сім’ї».