1. Розгляд проєкту «Детального плану території для будівництва об’єктів дорожнього сервісу та торгівлі орієнтовною площею 0,30 га, яка знаходиться за межами населеного пункту с. Махнівка на території Махнівської сільської територіальної громади Хмільницького району Вінницької області».

 

Замовник: Хмільницька районна державна адміністрація.

Розробник: ТОВ «НВК «Світязь», м.Вінниця, ГАП – Солованюк М. Д.

Рецензент: ТОВ «СТОКОЛОН», м. Вінниця, архітектор – Вакула Ю. І.

 

  1. Розгляд проєкту «Детального плану території для будівництва та обслуговування будівель і споруд бази відпочинку на території Пеньківської сільської ради Літинського району Вінницької області, за межами населеного пункту (с. Супрунів)».

 

Замовник: Літинська районна державна адміністрація

Розробник: ТОВ «ВІНЕКС», м. Вінниця, ГАП – Самойленко С. В.

Рецензент: Приватне підприємство «СБ-Стандарт», м. Вінниця, архітектор – Ломачевський В. С.           

 

  1. Повторний розгляд проєкту «Детального плану території для реконструкції (з розширенням) будівель та споруд виробничо-складського комплексу ТОВ "Науково-виробниче підприємство "АПК-ГРУП" на території Павлівської сільської ради (за межами населеного пункту с. Круподеринці) Погребищенського району Вінницької області»

 

Замовник: Погребищенська районна державна адміністрація

Розробник: ТОВ «Український будівельний ресурс», м. Вінниця, ГАП – Басистий В.В.

Рецензент: ТОВ «Проектна компанія Вінниця», м. Вінниця, архітектор – Ломачевський В. С.

 

По першому та другому питанню порядку денного, за результатами обговорення та голосування, архітектурно – містобудівною радою було рекомендовано проєкти на доопрацювання та повторний розгляд, із врахуванням зауважень рецензії, наданих відповідно до вимог чинного законодавства висновків органів державної влади, результатів громадського обговорення та рекомендацій Ради.

По третьому питанню порядку денного, за результатами обговорення та голосування, архітектурно – містобудівною радою було рекомендовано проєкт на затвердження.