1. Розгляд проєкту детального плану території для будівництва спортивно-стрілецького комплексу та об’єктів громадського призначення без постійного перебування людей на території Стрижавської селищної ради Вінницького району Вінницької області, за межами населеного пункту.

 

Замовник: Вінницька районна державна адміністрація

Розробник: ФОП Мальований Г. С., м. Українка, Київська обл., ГАП – Басистий В. В.

Рецензент: ТОВ «Меркурій», м. Бар, архітектор – Ломачевський В. С.

 

  1. Розгляд проєкту детального плану території земельної ділянки площею 2,000 га для будівництва комплексу зі зберігання зернових і бобових культур на території Теплицької селищної ради Теплицького району Вінницької області, за межами населеного пункту.

 

Замовник: Теплицька районна державна адміністрація

Розробник: ФОП Мальований Г. С., м. Українка, Київська обл., ГАП – Басистий В. В.

Рецензент: ТОВ «Меркурій», м. Бар, архітектор – Ломачевський В. С.

 

  1. Розгляд проєкту детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 1,5 га яка розташована в с. Сиваківці для розміщення зернового комплексу

 

Замовник: Сиваковецька сільська рада

Розробник: Центральна регіональна філія ДП «УкрДАГП», м. Вінниця, ГАП – Самойленко С. В.

Рецензент: ТОВ «Проектна компанія Вінниця», м. Вінниця, архітектор –                   Ломачевський В.С.

 

  1. Розгляд проєкту детального плану території «для іншого сільськогосподарського призначення» за межами населеного пункту Качківської сільської ради Ямпільського району Вінницької області земельної ділянки площею 2,000 га під будівництво цеху по переробці свиней на території Качківської сільської ради Ямпільського району Вінницької області (за межами населеного пункту)

 

Замовник: Ямпільська районна державна адміністрація.

Розробник: Центральна регіональна філія ДП «УкрДАГП», м. Вінниця, ГАП – Самойленко С. В.

Рецензент: ПП «СБ-Стандарт», м. Вінниця, архітектор – Ломачевський В.С.

 

По першому та третьому питанню порядку денного, за результатами обговорення та голосування, архітектурно – містобудівною радою було рекомендовано проєкти на доопрацювання та затвердження. По другому та четвертому питанню порядку денного, було рекомендовано проєкти на доопрацювання та повторний розгляд із врахуванням зауважень рецензії, наданих відповідно до вимог чинного законодавства висновків органів державної влади, результатів громадського обговорення та рекомендацій Ради.