22 лютого 2022 року на другому засіданні архітектурно-містобудівної ради при Управлінні містобудування та архітектури облдержадміністрації (далі - Рада) в режимі онлайн-конференції відбувся розгляд наступних проєктів містобудівної документації:

 

  1. Розгляд проєкту детального плану території для розміщення багатоквартирної житлової забудови з об’єктами громадського призначення у с. Зарванці, вул. Соснова, Якушинецької об’єднаної територіальної громади Вінницького району, Вінницької області

 

Замовник: Якушинецька сільська рада.

Розробник: ТОВ «СТОКОЛОН» м. Вінниця, ГАП – Вакула Ю. І. 

Рецензент: ТОВ «Поділлябудінвест», м. Вінниця, архітектор – Бануляк Н. П.

 

  1. Розгляд проєкту детального плану території обмеженої вулицями Кондрацького, Проектна 1, існуючими територіями житлової садибної забудови та гаражного кооперативу в межах с. Козятин Козятинської міської територіальної громади Хмільницького району Вінницької області

 

Замовник: Козятинська міська рада.

Розробник: ТОВ «АПЛАН» с. Якушинці, ГАП – Мальований Г. С.

Рецензент: ТОВ «Меркурій» м. Бар, архітектор – Ломачевський В. С.

 

  1. Повторний розгляд проєкту детального плану території для будівництва будівель та споруд з технічного обслуговування і ремонту, технічного огляду автомобілів та автозаправної станції у с. Лука-Мелешківська Вінницького району Вінницької області.

 

Замовник: Лука-Мелешківська сільська рада Вінницького району Вінницької області 

Розробник: ФОП Мальований Г. С., м. Українка, Київська обл., ГАП – Басистий В. В.

Рецензент: ТОВ «Меркурій», м. Бар, архітектор – Ломачевський В. С.

За результатами розгляду, перший та другий проєкти було рекомендовано на доопрацювання та повторний розгляд із врахуванням зауважень рецензії, наданих відповідно до вимог чинного законодавства висновків органів державної влади, результатів громадського обговорення та рекомендацій Ради, третій проєкт було рекомендовано на доопрацювання та затвердження.