Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак під час онлайн-зустрічі

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів онлайн-зустріч з ірландським рок-музикантом, вокалістом гурту U2 Боно. 

Президент України Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський провів телефонні розмови з Президентом Аргентини Хав’єром Мілеєм, новопризначеним Прем’єр-міністром Ісландії Б’ярні Бенедіктссоном і Вселенським Патріархом Варфоломієм. 

учасники змагань

Команда юнаків з баскетболу "Антарктичний крячок" Барського ліцею №4 - переможець обласного етапу змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». 

Учасники другого Міжнародного саміту міст і регіонів

Прийом евакуйованих людей з інвалідністю, співпраця з міжнародними партнерами та організаціями – шлях Вінниччини з 24 лютого 2022 року.

Президент України Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський у День Європи взяв участь у другому Міжнародному саміті міст і регіонів. На заході також були присутні: Президентка Європейського парламенту Роберта Мецола, Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, народні депутати, урядовці, представники українських та іноземних органів самоврядування. 

Перша леді України Олена Зеленська

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у заході з нагоди місячника обізнаності про ментальне здоров’я «Осмислення. Цінності та історії стійкості». 

представники Вінниччини та румунської делегації на другому Міжнародному саміті міст і регіонів

Сьогодні, у День Європи, Президент Володимир Зеленський взяв участь у другому Міжнародному саміті міст і регіонів. На заході також були присутні: Президентка Європейського парламенту Роберта Мецола, Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, народні депутати, урядовці, представники українських та іноземних органів самоврядування. 

Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна та члени комісії

Як повідомила Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна, учора на засіданні обласної комісії погодили кандидатури сорока стипендіатів. 

учасники онлайн-зустрічі

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак і Генеральний секретар НАТО у 2009–2014 роках Андерс Фог Расмуссен провели в онлайн-форматі чергову зустріч Міжнародної робочої групи з безпекових питань та євроатлантичної інтеграції України. 

Президент України Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський провів телефонні розмови з президентами Фінляндії та Латвії Александром Стуббом і Едгарсом Рінкевичсом, прем’єр-міністрами Іспанії та Бельгії Педро Санчесом і Александром Де Кроо. Усі вони підтвердили свою участь у Глобальному саміті миру, який відбудеться у Швейцарії в червні цьогоріч. 

Начальник ОВА Сергій Борзов та юнацькі команди з волейболу, які беруть участь обласному етапі проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»|

Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов привітав учасників семи юнацьких команд з волейболу, які боролися за право представляти нашу область на всеукраїнському рівні.

учасники наради

За дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова, його заступник Олександр Піщик провів нараду з профільними структурними підрозділами та державними підприємствами ОВА. Учасники обговорили результати минулого тижня, запланували поточну роботу та виконання стратегічних завдань. 

Сторінка 1 із 303