Національне агентство з питань запобігання корупції за підтримки Програми розвитку ООН проводить інформаційну кампанію з метою роз’яснення законодавства про конфлікт інтересів.

2 листопада 2017 року у приміщенні Вінницької обласної державної адміністрації відбувся семінар-тренінг загального (для державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад, сільських, селищних, міських голів, посадових осіб юридичних осіб публічного права) та спеціалізованого характеру (для уповноважених з питань запобігання та виявлення корупції, працівників системи безоплатної первинної правової допомоги, представників громадських організацій, які працюють у сфері запобігання та протидії корупції). Також був проведений семінар для представників громадських організацій.

Під час семінарів-тренінгів представниками Національного агентства на основі нової редакції Методичних рекомендацій щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів було запропоновано базові практичні інструменти для підвищення ефективності виявлення, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, дотримання встановлених заборон та обмежень.

Учасники семінарів-тренінгів попередньо пройшли онлайн реєстрацію та склали тест на знання Закону України «Про запобігання корупції».