На виконання наказу Начальника Вінницької обласної військової адміністрації від 14 грудня 2022 року № 2822 «Про проведення оцінювання корупційних ризиків та розроблення проєкту Антикорупційної програми обласної військової адміністрації», доступного за посиланням https://bit.ly/3PnTqSl,  відповідній робочій групі доручено провести оцінювання корупційних ризиків у діяльності обласної військової адміністрації. У зв’язку із цим обласна військова адміністрація пропонує долучитись до її роботи представників зовнішніх заінтересованих сторін.

Відповідно до Методології управління корупційними ризиками, затвердженої наказом Національного агентства з питань запобігання корупції від 28 грудня 2021 року № 830/21, до складу робочої групи, крім працівників  обласної військової адміністрації, запрошуються особи, які володіють знаннями про середовище обласної військової адміністрації та/або мають досвід роботи у сфері діяльності обласної військової адміністрації та/або у сфері запобігання та/або протидії корупції, а саме:

представники інститутів громадянського суспільства, які здійснюють громадський контроль за діяльністю обласної військової адміністрації;

експерти, які володіють спеціальними знаннями у сфері діяльності обласної військової адміністрації та/або у сфері запобігання та/або протидії корупції;

представники юридичних осіб, які взаємодіють з обласною військовою адміністрації або є споживачами адміністративних послуг, які надаються обласною військовою адміністрацією.

До складу робочої групи не включають зовнішніх заінтересованих сторін та їхніх представників у разі наявності відомостей про них у Єдиному державному реєстрі осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення.

Якщо Ви відповідаєте зазначеним вище вимогам та бажаєте взяти участь у діяльності вказаної робочої групи, прошу до 27 грудня 2022 року надати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. таку інформацію: прізвище, ім’я, по батькові; номер мобільного телефону; адреса електронної пошти; відомості про належність до вказаної категорії осіб.

 

Номер телефону, за яким надаються консультації: (0432) 65-17-66.

 

Контактна особа: Гусак Олег Іванович – завідувач Сектору з питань запобігання корупції Вінницької обласної військової адміністрації.

 

Ознайомитись з Методологією управління корупційними ризиками можна за посиланням: https://cutt.ly/iMcr2lK .