На черговому засіданні правління громадської ради при обласній державній адміністрації обговорили пропозиції до орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю структурними підрозділами Вінницької обласної військової адміністрації у 2023 році.

Також члени громадської ради заслухали звіти керівника Експертної групи Михайла Бардина, керівника Комітету охорони здоров’я, реабілітації та соціальної політики Лариси Мовчан та керівника Комітету фінансово-економічного, житлово-комунального господарства, енергетики, інфраструктури, дорожнього господарства та транспорту Олександра Слободянюка про виконання попереднього плану завдань.

Окрім того, прийнято рішення рекомендувати як експертку з розгляду, затвердження та реалізації культурних проєктів Українського культурного фонду, що містять інклюзивну складову, голову Громадської організації «Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток» Ірину Саранчу.

Як членькиня декількох складів громадської ради вона зарекомендувала себе як активна громадська діячка, яка спрямовує свою роботу на розвиток інклюзивного середовища у Вінницькій області.

Діяльність громадської ради систематично висвітлюється на офіційному вебсайті обласної військової адміністрації.

Організаційне забезпечення роботи та інформаційний супровід діяльності громадської ради здійснюється Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації.