Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту

першого заступника  голови Погребищенської районної державної адміністрації Петра Петровича Шафранського

 

19 лютого  2020 року о 15-00 год. відбудеться публічний звіт першого заступника голови Погребищенської районної державної адміністрації Шафранського Петра Петровича про підсумки діяльності Погребищенської райдержадміністрації  за 2019 рік.

 

Мета проведення консультацій з громадськістю: Публічний звіт у формі розширеного засідання Громадської ради при Погребищенській районній державній адміністрації  про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти державного бюджету та інші питання діяльності райдержадміністрації у 2019 році

 

Регламент заходу:

15.00 - 15.50 – презентація публічного звіту.

15.50 - 16.30 – запитання та відповіді.

 

Місце проведення заходу:

м. Погребище, вул. Б.Хмельницького, 110 (3 поверх,  мала зала засідань Погребищенської райдержадміністрації).

 

Відповідальний структурний підрозділ: відділ інформаційної діяльності, організаційної роботи та комунікацій з громадськістю апарату Погребищенської райдержадміністрації.

 

Контактна особа: Старинчук Валерій Олегович – заступник керівника апарату- начальник відділу інформаційної діяльності, організаційної роботи та комунікацій з громадськістю апарату Погребищенської райдержадміністрації,  тел.: (04346)2-11-50.

Інформацію про учасників просимо надати до 18 лютого 2020 року на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

 

 

 

  Відділ інформаційної діяльності,

 організаційної роботи        

 та комунікацій з громадськістю

 апарату райдержадміністрації